yoda mester
Yoda mester

A Csillagok Háborúja című filmklasszis-sorozat a világ minden részén rengeteg rajongóval büszkélkedik, az egészen kicsiktől kezdve a nagyokig. A film egyik kultikus szereplője vitathatatlanul Yoda mester.

A filmsorozatnak, de a filmtörténetnek is az egyik legismertebb karaktere. Az összetéveszthetetlen megjelenésű figura nemcsak a kinézetének köszönheti hihetetlen népszerűségét, hanem a felejthetetlen aranyköpéseinek is. Az apró termetű, manószerű földönkívüli bölcs nemcsak a film nézőit kápráztatta el a különleges mivoltával, hanem a játék, kiegészítő, ruha gyártókat is megihlette. Yoda mester még a nem kevésbé híres LEGO vállalat tervezőinek is meghozta a kedvüket ahhoz, hogy a talpain LED fénnyel világító kulcstartót is készítsenek az ő képére.

Egy ilyen kiegészítővel a Star Wars filmsorozat hőse és a LEGO zsenialitása most mindenhová elkíséri a tulajdonosát. A Yoda mester kulcstartó kicsiknek és nagyoknak is remek ajándék, amivel akár játszani is lehet. Kiváló áron megrendelhető a jatekotthon.hu webáruházból!