Végre eljött a régóta várt, megérdemelt családi nyaralás ideje! A kérdés már csak, mit kezdjünk a reptérre megérkezve az autónkkal? A reptéri parkolás megoldja a problémánkat, ráadásul profi körülmények között, reális áron.

De mit is takar egészen pontosan a szóban forgó remek szolgáltatás? A reptéri parkolás komfortos lehetőséget biztosít arra, hogy amíg mi a családi nyaralást élvezzük, addig az autónk védett körülmények között, kamerával őrzött, fedett helyen várja az érkezésünket.

Az Európa Parkoló közel van a fővárosi reptérhez, ám még ezt a rövid utat is a kedves ügyfelek légkondicionált, kényelmes transzferjáratokon tehetik meg, természetesen költségmentesen. A két pont, a parkolóhely és a terminál közötti rövid útvonal 15-20 perc alatt megtehető.

A reptéri parkolás nem ördöngösség, ha megfelelő körültekintéssel szervezzük a foglalást! Ne bízzuk a véletlenre a méregdrágán vásárolt gépjármű épségét, inkább gondolkodjunk és tervezzünk előre az Európa Reptéri Parkoló munkatársai közreműködésével!