vörösréz cső
Vörösréz cső

A víz-, gáz- és fűtésszereléshez mindig jó minőségű és időtálló anyagokat, eszközöket kell használni. Az épületgépészet az épületekben található különféle funkciójú csőhálózat rendszerekkel foglalkozik. Erre a célra kiválóan alkalmas a vörösréz cső, a remek tulajdonságainak köszönhetően.

A magas minőségű változatai jól forraszthatóak, hegeszthetőek, hajlíthatóak, belső felületük pedig lyukkorrózió ellen védett. Ezek mind-mind olyan jellemzők, amelyek úgy a szakembereknek, mint a későbbi felhasználóknak is megfelelőek. A komfortszerelvenyshop.hu webáruházban többféle méretben elérhető a vörösréz cső különböző célokra. Itt kapható például cső klímához szigetelt és szigetelés nélküli kivitelben.

Ez a fajta alkalmas klíma bekötésére, nem rozsdásodik, emiatt hosszú élettartammal bír. A vegytisztított lágy rézcső tekercsben elérhető és rendkívül könnyen hajlítható. A fűtés- és ivóvíz rendszerek kiépítésére alkalmas típus pedig a vörösréz anyagából adódóan igen higiénikus is. Ez a félkemény vörösréz cső könnyen hajlítható.