barber shop
Barber shop

A szolgáltatók próbálják valamivel felkelteni a potenciális kliensek figyelmét, ami nem véletlen, ugyanis Budapesten elég szoros a piaci verseny. A fővárosban olyan barber shopot is találhatsz (06 20 612 1166; 1114 Móricz Zsigmond körtér 11), ahol csak és kizárólag női fodrászok dolgoznak.

Ha nem hallott még erről a helyről, akkor itt az ideje, hogy ellátogasson az a76.hu honlapra! Ez a vállalkozás igazán különleges, de nem csupán amiatt, hogy itt a szebbik nem tagjai tevékenykednek, hanem azért is, mert kifejezetten jól értenek a munkájukhoz. A megszokott az, hogy a fodrászatokban és borbélyszalonokban többnyire férfiak dolgoznak, de ez manapság egyáltalán nem követelmény.

Egy nő szintén tud olyan nagy precizitással és magabiztossággal bánni a pengével, mint a férfiak, sőt! Az biztos, hogy a nők sokkal jobban meg tudják ítélni azt, hogy kinek milyen haj- vagy szakállforma passzol, de persze aki határozott elképzeléssel érkezik, annak pontosan az elképzelése szerint fogják levágni a haját vagy formára igazítani a szakállát. Ha esetleg az eddigi fodrászát nem kedvelte túlságosan, de nem mert váltani, akkor mindenképpen próbálja ki az A76 szolgáltatásait és meg fogja látni, hogy nem okoznak csalódást ezek a vagány csajok! A weboldalukon egyszerűen foglalhatnak időpontot a kliensek és még azt is megválaszthatják, hogy ki végezze ezt a nemes feladatot.

Az árak budapesti viszonylatban nagyon korrektnek mondhatóak. Azért azt tudni kell, hogy a fővárosban minden sokkal többe kerül, mint más városokban, de erről főleg azoknak lehet tapasztalatuk, akik már korábban éltek Budapesten és máshol is. A hajvágás 4 300 Ft, a szakálligazítás 2 700 Ft, ha szeretné megtekinteni a teljes listát, akkor klikkeljen a fenti linkre!

A pontos címet ugyancsak a weboldalon láthatja mindenki. Akiben különböző kérdések kavarognak és esetleg ezekre nem találja a választ a honlapon, akkor nyugodtan hívhatja a megadott számok valamelyikét. Az órarend nem egyező a két helyen, de aki legörget az online felület aljára, az láthatja, hogy hétfőtől-pénteking mely órák között tartanak nyitva a barber shopok.