tanulobicikli
Tanulobicikli

A bicikli az ember életének első sporteszközei sorában található meg. A kicsik azonnal felfedezik maguknak és már gyakorolnák is a kerekezést. A tanulóbicikli pedig megadja a kellő löketet ehhez a sporthoz, kikapcsolódáshoz, sőt, akár életformához.

Ezt pedig lehet akár szó szerint is érteni, hiszen egy ilyen kerékpárral a gyermek játszva tanul meg biciklizni úgy, hogy nem használ még pedált. Nagyon jól kihasználható eszköz, hiszen másfél éves kortól egészen 4 éves korig megállás nélkül hajtható. A Chipmunk tanulóbicikli nagy mozgástartományban állítható üléssel rendelkezik, így minden korban kellemes lesz rajta bringázás. Ez a márkájú termék nemcsak a rendkívül modern kialakításának köszönhetően nagy favorit a vásárlók körében, hanem azért is, mivel az anyaga egyszerűen pehelykönnyű.

Ennek a tanulóbiciklinek a váza ugyanis nem nehéz acélból készül, hanem a rendkívül könnyű magnéziumból. Ennek ellenére, mégis rendkívül tartós. Vásárolja meg gyermekének, aki a kényelmes tervezésének és dizájnos külső jegyeinek köszönhetően, azonnal bele fog szeretni!