kültéri lámpa
kültéri lámpa

Egyedi hangulatot teremthetünk az otthonunkban és annak környezetében, hogyha egyedi világítást alakítunk ki. Egy beltéri világítótestet illetően egyszerűbb dolgunk van, hiszen a kültéri lámpa esetében már figyelnünk kell arra, hogy minőségi, az időjárásnak ellenálló modelleket válasszunk.

A falra szerelhető változatok remekül mutatnak például a teraszokon, de oszlopokra szerelve szintén esztétikusan festenek. Olyan burkolattal rendelkeznek, ami éveken keresztül ellenáll a különféle időjárási viszonyoknak.

Nem számítanak a mínuszok, sem a kánikula vagy az erős napfény, a nedvességről nem is beszélve, a kültéri lámpában egyik sem tehet kárt. Ezzel hosszú évekre biztosíthatjuk a kert, az udvar, esetleg az egész ház megvilágítását.

Amennyiben LED-es kültéri lámpát választunk, akkor nem kell aggódnunk az izzócsere miatt, ugyanis ilyenre egy jó darabig nem lesz szükség. A kültéri lámpákat gyártó cégek évtizedekig garantálják a megfelelő fényerőt és élettartamot a termékeik esetében, amelyekhez jutányos áron juthatunk.