Korábban egy állattartásra szolgáló hely megépítése jó néhány napig eltartott. De az új, modern ketrec rács megjelenésével a tollas háziállatok otthona pár óra alatt elkészíthető. Ha úgy döntött, hogy Önnek is erre a termékre van szüksége, akkor elegendő optimális magasságú oszlopokat telepítenie a kívánt területre. Ezután a hálót műanyag szorítóbilinccsel vagy zsineggel egyszerűen rögzítheti ezekhez. Ez az eljárás nem sok időt vesz igénybe és cserébe egy kényelmes, praktikus ólat kap, ami nem rontja az udvar megjelenését.

Ezen kívül a ketrec rács, aminek az ára igencsak jutányos, felhasználható más célokra is. Például, a gyep alá a talajba helyezve elrettentheti a vakondokat. Egy ilyen háló segítségével friss virág- vagy faültetvényeket keríthet körbe. Valamint más háztartási igényekre is felhasználhatja az udvaron, a házban vagy a kertben. Vásárlásnál ügyeljen a szemek méretére, különösen ha csirkéket tervez nevelni benne. A ketrec rács szemeinek elég kicsinek kell lennie ahhoz, hogy a baromfik ne férjenek át rajta.

Kerítés árnyékolóval a kellemes nyári estékért

A betekintésgátló háló az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy kényelmes és hűvös légkört hozzon létre egy pavilonban vagy az udvaron. A tartós, UV-stabilizált polietilénből gyártott kerítés árnyékoló fő jellemzője, hogy részleges elsötétülést biztosít és nem blokkolja teljesen a napfényt, hanem szétszórja annak sugarait, ami különösen fontos a különféle növények termesztésekor. Ebből a termékből azok is gyakran vásárolnak, akik üvegházakban termesztenek.

A forró napokon, amikor a hőmérséklet meghaladja a növények normál tűrőképességét, a gazdák ilyen hálót húznak az üvegház felé. A kerítés árnyékolók, amelyeket az online üzletünkben alacsony áron megvásárolhat, tökéletesen légáteresztőek is. Amellett, hogy megvédenek a napsütéstől, a por és a szennyeződések bejutását is meggátolják, ráadásul eltakarnak a kíváncsiskodó szemektől. A kerítés árnyékolónak esztétikus megjelenése van, tehát nemcsak védelmet nyújt, hanem dekorációs elemként is szolgál.