Szuperételek

A kihívásoknak csakis akkor tudunk megfelelni, ha folyamosan és rendszeresen olyan táplálékot fogyasztunk, amelyekben megvan minden szükséges tápanyag a szervezet számára. Ennek hiányában fáradékonyakká és figyelmetlenekké válhatunk rövid idő alatt. Olyan alapanyagokból előállított szuperételek legyenek a mindennapi fogások között, amelyek képesek pótolni a sokféle vitamint és ásványi anyagot.

A háromszori étkezés megfelelően legyen beosztva és ki kell egészüljön a kellő mennyiségű folyadék bevitelével. Ha a szuperételek bevitelre kerültek, akkor már sokat megtettünk azért, hogy szervezetünk kihozza magából a maximumot. Ezen felül, még szükséges a kellő mennyiségű mozgás is. Ép testben ép lélek, ahogyan a híres mondás is tartja.

Nem feltétlenül koffeinnel kell tömjük magunkat, ha valamiért nem tudunk koncentrálni és figyelmesek maradni, mert lehet a szuperételek összetevői hiányoznak csupán. Az ezekhez szükséges alapanyagokat gyorsan és kényelmesen beszerezhetjük az internetről vagy a megfelelő szaküzlet polcairól.