120 literes villanybojler

A modern világban a csapból folyó meleg víz az alapszükségletek közé tartozik. Minden háztartásnak eltérő a vízigénye, általában ez annak a függvénye, hogy mennyi lakója van az adott háznak. Összehasonlításképpen, a 120 literes villanybojler egy 4-5 tagú családot is képes ellátni meleg vízzel.

A netkazan.hu internetes áruház termékkínálatában a bojlereknek több különféle típusa is megtalálható, egyebek mellett olyanok, mint a már említett elektromos bojler, gázbojler, fatüzelésű vagy hőszivattyús bojler.

Az Elnett ENSH 120 literes villanybojler jó hőszigetelésének hála, igazán takarékosan képes hasznosítani a villamos energiát. 1200 wattos teljesítményével legfeljebb 75 fokos vizet képes előállítani. Ennek a vízmelegítő berendezésnek a telepítése egyszerűen kivitelezhető, csakis függőleges pozícióban lehetséges a felszerelése.

Az installációhoz mindenképpen érdemes szakértőt hívni, hiszen a nem hozzáértő kezek nagyobb kárt okozhatnak, mint hasznot. A 120 literes villanybojlerre a megvásárlásától számítva a márkától függően 1-7 éves teljes körű garancia vonatkozik.