szilikonos sarokemelő
Szilikonos sarokemelő

Az állómunkát végzők, a túlsúllyal élők gyakran panaszkodnak sarokfájdalomra, amit kiválthat még ütődés, esetleg rossz cipő viselése. Nagyon fontos kezelni ezt a problémát, ami megtehető a szilikonos sarokemelő igénybevételével. Ugyanakkor a kor szintén okozhatja ezt a gondot, hiszen ahogy múlnak az évek, a talp kiszélesedik és a lábfej boltozata megsüllyed, illetve a sarokcsontot körbepárnázó zsírszövet mennyisége is csökken.

Nos, a harmoniagyogyaszat.hu webáruházból beszerezhető Anatomic Help szilikonos sarokemelő elősegíti a test súlyából adódó nyomás egyenletes elosztását, valamint az ízületekre, a gerincoszlopra, az izmokra, az Achilles ínra ható rezgés csillapítását.

Hosszantartó állást igénylő tevékenységhez, gyalogláshoz, illetve sporthoz ideális választás ez a termék. Hozzájárul a talpra eső terhelés kiegyenlítéséhez és a rajta megtalálható kék pontnak köszönhetően, tompítja a járásból adódó ütést. Nagyon korrekt áron vásárolható meg ez a szilikonos sarokemelő a webáruházból, szerezze be Ön is!