fa babaház
Fa babaház

Még csak ősz van, de már lassan el lehet gondolkodni a karácsonyi ajándékokon. A kislányoknak csodálatos meglepetést okozhat, ha a fenyőfa alatt egy fa babaház bújik meg. Nem érdemes az utolsó napokra hagyni a vásárlást, hiszen a nagy kapkodásban megtörténhet, hogy az ember végül nem éppen a legjobb termékeket választja.

A fából készült játékok manapság nagyon divatosak, egyre többen választanak természetes anyagú építőkockákat, futóbicikliket és még megannyi mást. Sokan úgy gondolják, hogy ezek bár szépek, környezetkímélők és tartósak, de ugyanakkor nagyon drágák is.

Nem vitás, hogy egy csodálatos fa babaház picivel drágább, mint a sokszor igen gagyi, „egyszer használatos” műanyag változatok, azonban minden szempontból megéri egy ilyet választani.

A fából készült házikóba a gyermek azonnal beleszeret és nyugodtan játszhat vele kedve szerint, hiszen roppant strapabíró. A vesszoparipa.hu webshopban, a fa babaház mellett, rengeteg káprázatos kiegészítő, mindenféle bútor és figura kapható, hogy megfelelően be lehessen rendezni.