striák eltüntetése
Striák eltüntetése

A várandósság vagy a fogyókúra bizony nyomot hagy a hölgyek testén, sokan szeretnék eltüntetni a terhességi csíkokat, hogy visszanyerjék a régi, esztétikus és vonzó alkatukat. A striák eltüntetése sokféleképpen történhet, vannak rá modern módszerek, azonban mégis a legveszélytelenebb, leggyorsabb a különböző készítmények helyi alkalmazása.

Természetesen oda kell figyelni a testsúlyra, de a testmozgással is sokat lehet tenni az ügy érdekében. Az orvosok azt tanácsolják, hogy a striák eltüntetése már a terhesség alatt kezdődjön el, így érdemes az adott területet rendszeresen hidratálni, olajozni, mert így rugalmasabbá válik a kötőszövet.

Ez voltaképpen a problémák megelőzésére irányul, de ha már megvan az adott gond, akkor tanácsos a legjobb termékekkel küzdeni ellene. Az eletmodiskola.hu webáruház kiváló termékei nagy segítségére lehetnek, ezért jó, ha minél hamarabb felkeresi. Magas minőséget képviselnek ezek a készítmények, amelyeknek a hatásában biztosan nem fog csalódni. Sikeres lesz a striák eltüntetése!