122/2015 kormányrendelet
122/2015 kormányrendelet

Egy igazán jól működő gazdasági szervezet olyan módon képes hasznot termelni, hogy közben minimum szinten tartja az energia kibocsájtását. Ez a feladat elég komoly kihívásokat rejt magában, de a megfelelő háttér segítséggel nem jelent problémát. A folyamatos információgyűjtést a 122/2015 kormányrendelet előírja, aminek következtében állandó monitoringra van szükség. Az iNTENS ESZR online energetikai szakreferens modulja villamosmérnök, energetikus, épületgépész, valamint informatikus szakemberek bevonásával lett megalkotva azon célból, hogy a különböző cégek dolgát jelentősen megkönnyítse.

Az online végezhető mérések segítségével egy teljesen átfogó képet lehet kapni a munkasorok működéséről. Biztosított lesz a hatékony és gyors információáramlás, valamint az értékek bárhonnan és minden időben elérhetővé, ellenőrizhetővé válnak. Mindezek mellett, a 122/2015 kormányrendelet által meghatározott kötelező energetikai szakreferens tevékenységet is biztosítja. A számsorok begyűjtése mellett, a riport elkészítésében is élen jár a szoftver.

Amint megfeleltünk a kötelező elvárásoknak és kezünkben vannak a pontos értékek, gyakran külön részekre lebontva, máris tudhatjuk, hogy hol érdemes belekezdenünk a modernizálásokba, a költséghatékonyság megteremtése végett. A végső célunk elérésében a TAO beruházás hasznos megoldásokat kínál. A társasági adó megfizetésére minden olyan gazdasági tevékenységet végző szervezet köteles, amelyik vagyonszerzés érdekében végez bizonyos gyártási, előállítási folyamatot vagy más tevékenységet.

Kedvező hír, hogy a befizetet összeg egy jelentős részét okosan lehet felhasználni, például energetikai célú beruházásokra, vagyis modernizálásra. A getenergy.hu weboldalon erről nagyon részletes tájékoztatást találunk. A TAO beruházás igénybevételével biztosíthatjuk, hogy egy átcsoportosított összegen keresztül fejlesszük az üzemünket és ilyen módon nagyobb hatékonyságot érjünk el, amin keresztül fokozható a termelési ráta. Összekötve a kötelező erejű szabályozásokat a hasznos előrejutással, a befektetéseink nemcsak gyorsan megtérülnek, hanem komoly előrelépésre nyújtanak esélyt.