ajtóbehúzó
Ajtóbehúzó

Az ember gyakran rohan, hogy elvégezze a különféle teendőit és emiatt olykor nem fordít elegendő figyelmet a részletekre. Így történhet meg például, hogy az ajtó kinyitását követően, a bezárás elmarad. Természetesen ez nem a saját otthonunk esetében fordul elő, mert arra mindig figyelünk, hanem bizonyos közintézmények, társas ingatlanok látogatásánál, amikor elfeledkezünk a részletekről. Ilyenkor hasznos kiegészítő az ajtóbehúzó, aminek a képességei magától értetődnek.

A célja egyszerűen az, hogy a kinyitást követően visszarántsa a nyílászárót az alapállapotába, ezzel biztosítva a helyiségeket főleg a kihűléstől vagy az illetéktelen személyek behatolásától. Az ajtóbehúzó jó néhány változatát találjuk meg a szefnagyker.com oldalon. Ismerjük meg a kínálatot és válasszunk, figyelembe véve a különféle adatokat, például az ajtók súlyát.

A felszerelést bízzuk szakemberre! Az ajtóbehúzó esetében beállítható a gyorsaság, amivel a csukódás történik. Késleltető idővel és kicsapódás-gátló funkcióval ugyanúgy bír, ami további kényelmi faktorként jelenik meg.