webáruház készítés ára
Webáruház készítés ára

Aki webáruházat szeretne magának, elég nagy fába vágja a fejszéjét. Nem annyira egyszerű a dolog, mint ahogy az látszik. A tulajdonosától állandó figyelmet kíván, mindig a neten kell lenni, figyelni az áruház forgalmát, eleget tenni a vásárlók igényeinek, válaszolni kérdeseikre, naprakészen tartani a készletet, bonyolítani a kiszállítást, ez mind-mind sok időt vesz igénybe. És akkor még meg sem említettük a webáruház készítés árát, ami szintén nem csak abból áll, hogy egyszer kifizetem és enyém a webáruház.

Bizony a webáruház készítés ár is összetett. Legtöbben csak a webáruház elkészítésének díját látják benne, pedig, ezen kívül, egy webshop sok járulékos költséggel jár. A tárhely és a domain regisztráció még nem okoz gondot, csak pár ezer forintba kerül. Azonban a webáruház üzemeltetése már nagy kihívás.

Ki fogja üzemeltetni a webáruházat? Ki szerkeszti a termékeket? Ki lesz, aki naprakész információkkal ellátja a webshopot? A webáruház adminisztrációja nem könnyű feladat, főleg ha annak tulajdonosa nem sok informatikai ismeretekkel rendelkezik. Ha minden aprósággal a webmesterhez kell fordulni, egyetlen hónapban nagyobb lesz a webáruház üzemeltetésének ára, mint a webshop elkészítésének költsége.