Pöttyös tapéta

Elegünk van a hagyományos falfestésből, ami elég sok kosszal és felfordulással jár? Ha véletlenül nem a megfelelő színezőt használjuk vagy kicsivel többet öntünk belőle a kelleténél, teljesen eltérő árnyaltot kapunk. Ne idegeskedjünk az ilyen problémákon, hanem oldjuk meg egyszerűbben a dolgot a pöttyös tapéta használatával. Ezen kívül, még számos eltérő típus is kapható, ha valamelyik más nyerné el a tetszésünket.

Az apró szemcseszerű pontok vagy éppen a nagyobb szemmel is jól látható kialakítások valamiért különleges hangulatot adnak. Kimondottan jól beleillik a pöttyös tapéta a mindennapi életünk sürgő-forgó menetébe. Válasszuk ki azt a formát, amelyik a leginkább elnyeri a tetszésünket és úgy gondoljuk, hogy emeli a mindennapok hangulatát!

A megvásárlás egyszerű feladat, a kiszállításra 5-10 munkanapon belül sor kerül és mindezt már csak a pöttyös tapéta felhelyezése kell kövese, amit kis türelemmel és odafigyeléssel mi magunk is elvégezhetünk. Nem kizárt, hogy gyorsan elnyeri tetszésünket a pöttyös tapéta és rövid időn belül a ház minden helyiségébe bekerül.