Ablakcsere

Egy család életében olykor eljön az a pont, amikor megelégelik a huzatos, nehezen működő ablakokat kezelni. Időnként pedig mindenki át kell essen az ablakcsere procedúráján, hacsak nem akar továbbra is bosszankodni a régi nyílászárók miatt és kellemesebb környezetet kíván magának.

A cserét azonban több lépés megelőzi és nem lehet egyik napról a másikra elvégezni. Először is a vállalkozóval való egyeztetés és árvizsgálat után ki kell szálljanak a helyszínre, hogy a pontos méréseket elvégezzék.

Egy profi cég sohasem dolgozik a megrendelő által hozott méretekkel, hiszen nem lehetnek biztosak abban, hogy azok pontosak és a megfelelő helyen lettek lemérve. Ezt követi az ablakszemek megtervezése: melyik nyíljon, melyik legyen fix és milyen legyen a műanyag ablakkeret.

Amikor mindez világos, akkor a vállalat legyártatja a megrendelt ablakot. Ezután egy közösen megegyezett időpontban kiszállítják az ablakokat. A valódi ablakcsere csak ekkor következik. Kiütik a régit, ha úgy kérik, akkor kertestől és beépítik az újat.