Kreatív puzzle
Kreatív puzzle

Sokan szeretik a fejtörőket és a kirakósokat, mert ezek igazi kihívást jelentenek. Nemcsak maga a végeredmény okoz sikerélményt, hanem az odavezető út is. Az összeépíthető puzzle kifejezetten kreatív találmánynak számít.

A kedvenc filmünk díszleteit építhetjük fel és ebben biztosan szíves-örömest részt vesznek a gyerekek is, kiváltképp akkor, hogyha a Harry Potter világáról van szó. Az összeépíthető puzzle segítségével felelevenednek az ikonikus helyszínek és jelenetek.

Sokkal jobban mutat 3D-ben, mintha egyszerűen csak síkban kezdenénk el kirakni egy képet. Biztosan ismerős a helyzet, amikor kiborítjuk az asztalra az 1000 darabból álló kirakóst, majd néhány nap múlva félbeszakad és még hetekig ott áll befejezetlenül, mert folyamatosan biztatjuk magunkat, hogy majd holnap folytatjuk.

Az összeépíthető puzzle viszont rendelkezik egy sajátos varázzsal, ami inspirálja a gyerekeket és a felnőtteket folytatásra. A Harry Potteren kívül, a Trónok harca témájú összeépíthető puzzle is megtalálható a kínálatban.