farkasos karkötő
Farkasos karkötő

Nem minden férfi szereti az ékszereket, de aki igen, még az sem tenne fel bármilyen modellt, így ha ilyesmit szeretnénk vásárolni a párunknak, akkor nincs könnyű dolgunk. Először is érdemes kipuhatolózni, hogy hajlandó lenne-e bármit a nyakába akasztani vagy a csuklóján viselni, mert ha eleve elhatárolódik ettől, akkor esélyünk sincs.

Amennyiben úgy tűnik, hogy nem teljesen veszett ügy, akkor ajánlott olyan férfias példányok közül válogatni, mint például a farkasos karkötő, amit a vikingshop.hu oldalon lehet megrendelni.

Erről a rozsdamentes acélból készült és határozott, erőteljes vonalakkal rendelkező darabról biztosan senkinek nem a nőiesség jut az eszébe, mint általában a legtöbb ékszerről, így a kedvesünk sem fogja úgy érezni, hogy elveszíti a férfias kisugárzását.

Sőt, a farkasos karkötő csak megerősítheti a maszkulin megjelenését, így megéri egy próbát tenni ezzel. Szülinapra, évfordulóra vagy éppen karácsonyra is ideális lehet, főként ha a szerelmünk rajong a viking filmekért, hiszen a farkasos karkötő ezekben is gyakran megjelenik.