Budapest 12. kerületi lakás
Budapest 12. kerületi lakás

2019. első negyedévében 33.000 ingatlan építése volt folyamatban a fővárosunkban. Mindez azt jelenti, hogy az érdeklődők számos lehetőség közül válogathattak, azonban a CSOK igénylésének kiterjesztésével tovább emelkedhet a vásárolni szándékozók száma.

Ezért várhatóan az Otthon Centrum Budapest 12. kerületi lakás kínálata iránt is növekvő érdeklődés tapasztalható majd, ezért akik ingatlanvásárláson gondolkodnak, jobban teszik, ha nem halogatják tovább a döntésüket.

A Kormány jogszabály módosítása ugyanis július 1-től lép életbe és a Családi Otthonteremtési Kedvezmény használt ingatlanok beszerzése esetén kibővül, összege pedig 2 gyermek esetén 10 millió, 3 gyermek esetén pedig 15 millió Ft lesz.

Sajnos, Budapest 12. kerületi lakás ennyi pénzből nem igazán vásárolható, viszont ez az összeg már jelentős alaptőke lehet a családok életében, amire lehet alapozni. A kérelem benyújtása előtt érdemes a szabályokról részletesen tájékozódni, ugyanis az igénylőknek számos feltételnek meg kell felelniük.