Hiteles cégkivonat
Hiteles cégkivonat

Csak néhány kattintás és máris beszerezhető szinte bármilyen céges adat az interneten keresztül. A kérdés már csak az, hogy hiteles forrásból származik-e az adott dokumentum vagy sem.

Hogyha az előbbi eset áll fenn, akkor valószínűleg csak néhány haszontalan papírdarabbal lettünk gazdagabbak. A hiteles cégkivonat megbízható forrásból való beszerzése a következő módon történik. Első körben írjuk a keresőbe a cegkivonatmost.hu weboldal nevét.

Ezután használjuk a cégkereső funkciót. A keresés többféle szempont szerint történhet. A hatalmas adatbázisnak hála, minden bizonnyal pillanatok alatt megtalálhatjuk azt, amire szükségünk van, hogyha bejegyzett cégről van szó.

A hiteles cégkivonat elektronikus, illetve papíralapú, pecséttel ellátott formában is igényelhető. Bankkártyával azonnal lehetősége van a hiteles cégkivonat megrendelésére. Hogyha banki ügyintézéshez szeretnénk hiteles cégkivonatot igényelni, akkor előnyös az es3 formátum letöltése, mert ezt könnyedén továbbíthatjuk a banknak anélkül, hogy személyesen mennénk el oda.