Ötletes pólók
Ötletes pólók

Gépi hímzésre alkalmas felsőruházatot keres? Ha nem szeretne rossz minőségű termék közül választani, ami nemcsak a mosást, de még a hímzést sem bírja ki, akkor jobb, ha cégünktől rendel minőségi pólót. A széles méret- és színválasztékot biztosító James Nicholson póló már az anyagában is érezhetően jó minőséget képvisel.

A James Nicholson póló vállrésze dupla öltéssel varrott, az ujjak végénél pedig enyhén passzos. Mivel nagyon kényelmes és jó légáteresztő, ideális a nagy nyári kánikulában is.

A termék sem mosáskor, sem vasaláskor nem veszít a színéből, így sokáig élvezheti ugyanannak a darabnak az előnyeit. Mivel erős szövésű pamutanyagról van szó, a James Nicholson póló könnyen hímezhető, így céges viseletként abszolút megállja a helyét.

Kérheti a póló hátára vagy mellkasára is az Ön által megadott logó géppel való felhímzését, de logisztikai cégeknél divat az is, hogy a felirat a bal ujjon váljon láthatóvá. Ismerje meg a nagyszerű ruházati cikkeket, amelyekből remek munkaruhák születhetnek!