Szexi fekete harisnya
Szexi fekete harisnya

A megjelenés akkor lehet tökéletes, ha nemcsak a ruházat, hanem a különböző kiegészítők is összhangban vannak egymással. Például a pöttyös fekete harisnya a divatból soha nem megy ki, gyakran látványosan visszaköszön a divatházak kollekcióiban. Más esetekben pedig a klasszikus, finom, visszafogott eleganciát testesíti meg.

A pöttyös harisnyát a 20. század első felében Coco Chanel hozta divatba, később szinte minden világsztár használta ezeket a modelleket.

A gabriellaharisnya.hu webáruház széles kínálatot állított összes a pöttyös fekete harisnya típusokból, legyen szó vékony, szexi modellekről vagy vastagabb, a téli időszakra ajánlott darabokról.

Visszafogott eleganciát biztosít a Putina harisnyanadrág, amit úgy a mindennapokban, mint jeles eseményeken egyaránt viselni lehet. Comb-, térd- és bokafix formában is hozzáférhető a webshop jóvoltából, ráadásul körömcipővel, fiatalosan bakanccsal szintén hordható. A fekete harisnya pöttyös változata kiválóan megállja a helyét a nők életének bármilyen eseményén.