elektromos láncos emelő
Elektromos láncos emelő

Ipari körülmények között nagyon sok múlik a berendezések tartósságán és hatékonyságán. Ebből a szempontból az elektromos láncos emelő rendkívül jó megoldást jelent. A Konecranes máris két választási lehetőséget kínál az SLX és a CLX elektromos láncos emelő képében.

Az előbbi 2500, míg az utóbbi változat 5000 kg mozgatására képes, biztonságos keretek között. Ideális választást jelent az ipari alkalmazásoknak és a különféle munkaállomásoknak. A sokoldalúság a számos praktikus funkciónak köszönhető.

Ezáltal egyszerűen egy adott munkaállomás igényeihez igazítható a fent említett két elektromos láncos emelő. A rugalmas és tartós felépítés garantáltan biztonságos alkalmazást tesz lehetővé.

A precizitás szintén az elektromos láncos emelő erényei közé sorolható, ami többek között a fokozatmentes emelési sebességben mutatkozik meg. A hosszú élettartam érdekében, beépítésre kerültek olyan extrák, mint az ütéscsillapítás, láncfeszesség-ellenőrzés és az elektronikus túlterhelés védelem. Így egyesül egyetlen berendezésben a hatékonyság és a biztonság.