naperőmű építés
Naperőmű építés

Sokan hiszik azt, hogy megfelelő ismeretek birtokában képesek egy alternatív energiaellátó rendszer önálló telepítésére.

Azonban szem előtt kell tartani, hogy a naperőmű építés és konfigurálás nagyfokú szakmai ismereteket igényel az elektromos berendezésekkel való munkában. A telepítés minősége közvetlenül függ a kivitelezők végzettségének szintjétől és az általuk birtokolt tapasztalatok mennyiségétől.

Az AM TECHNIC Kft. a következő típusú rendszerek telepítését és üzembe helyezését végzi: otthoni, ipari és kereskedelmi naperőmű építés, bármilyen méretű és összetett napelemes rendszer, illetve szezonális napkollektor felszerelés.

A munkánk során olyan tényezőket is figyelembe veszünk, mint az objektum sajátosságai és a rendszer működési módjai, amelyek együttesen lehetővé teszik a naperőmű építés révén létrehozott szisztéma hatékonyságának biztosítását teljesen automatikus üzemmódban, a teljes élettartam alatt. Ez az időszak az éves rutinszerű karbantartás szakszerű elvégzésétől függően, akár 15 év is lehet.