fúrógép állvány
Fúrógép állvány

A háztartási és ipari munkálatok során nincs mindig szükség nagyon pontos furatok készítésére, de egyes szerkezetek megépítésekor a kapott lyukaknak egyértelműen merőlegeseknek kell lenniük. Ha túlságosan megnyomjuk a szerszámot, akkor enyhe eltérések történhetnek, aminek következtében a keletkező lyuk kissé „megtörhet”. A fémmel való munka során a fúró enyhe elhajlása törést okozhat. A fúróállványok lehetővé teszik, hogy a szakemberek pontosabb lyukakat fúrhassanak a merőleges felületre. Ha kíváncsi arra, hogy milyen árakon lehet most beszerezni a fúrógépéhez szükséges kiegészítőket, akkor egyszerűen kattintson a profibarkacs.hu linkre!

A megfizethető árakat és a termékek magas minőségét sok állandó vásárlónk nagyra értékeli. Az állvány célja az elvégzett munka biztonságának garantálása, valamint komoly idő- és erőfeszítések megtakarítása, meg a fúrási pontosság növelése. Ezekkel a berendezésekkel bármilyen összetett munkát végezhet és jelentősen kibővítheti a fúró által végzett funkciók körét, amiben a maximális pontosság alapvető kritérium.

Fúráskor egy bizonyos szög szigorú betartása elengedhetetlen. Ennek a relevanciája akkor figyelhető meg a leggyakrabban, ha kemény anyagokkal kell dolgozni és az eszközt nehéz kézben tartani, mivel csúszkál. Bizonyos esetekben még egy tapasztalt kőműves sem képes ilyen feladat végrehajtására, különösen akkor, ha a lyuk méretét tizedmilliméterben mérik. A fúróállványok a méreteik miatt természetesen nem állhatnak a lakásban.

Azonban az alumíniumötvözetekből készült változatok kompakt méretűek, könnyűek, egyszerűen szétszerelhetőek és a szekrénybe helyezhetőek vagy a műhely falán tárolhatóak. A jól felszerelt otthoni műhely pedig a sikeres munka kulcsa. A további elemek telepítésének képessége jelentősen növeli a fúróállványok sokoldalúságát, ami nemcsak a fúrás kényelmes és hatékony kiegészítő eszközévé válik, hanem akkor is használható, ha marógéppel kell dolgozni. Ha már kiválasztotta az Önnek szükséges modellt, bővebb leírást található róla a profibarkacs.hu weboldalon!