Sportolás, de akár a házkörüli teendőink végzése közben is megsérülhetünk, így szükségünk lehet olyan tapaszra, ami védi a sérült testrészt. Nos, könnyen beszerezhető többféle sport tapasz, rugalmas és rugalmatlan egyaránt. Előző változat azért jelent kitűnő választást, mert lehetővé teszi a kényelmes viseletet a kíméletesebb edzések során is, hiszen illeszkedik a test formájához.

Ugyanakkor teljes mozgásszabadságot biztosít, miközben támaszt is nyújt. A nem elasztikus sport tapasz viszont merev és stabil rögzítést biztosít, használata a komolyabb, mobilitásvesztéssel járó sérülések esetén javasolt.

A jó tulajdonságaiknak köszönhetően, mindkét típus kedvelt azon sportolók körében, akik úgy akarják kezelni a sérüléseiket, hogy közben nem szeretnének hosszú szünetet tartani a sporttevékenységekben.

Elasztikus és rugalmatlan sport tapasz is könnyen rendelhető a hucare.hu webáruház kínálatából. Érdemes mindkét típusból beszerezni, hogy szükség esetén mindig legyen kéznél a megfelelő változat.