A nők életük során többféle fogyókúrát kipróbálnak, a káposztaleves kúrától kezdve a tojásdiétáig, de sajnos ez önmagában nem elég. Rendszeres edzéssel, megfelelő diétával és kitartással a kockás has nem csupán egy álom marad. Ennek a fontosságát a www.intenset.hu weboldalon bővebben is kifejtik. A fehérjékben gazdag diéta és a kockahas edzésterv úgy van felépítve, hogy bárki által elvégezhető legyen, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Elfelejthetjük a drága kondibérletet, a terem zsúfoltságát, mert az edzést otthon, nyugodt körülmények között végezhetjük. Nem lehet kifogás az idő, mivel a gyakorlatok elvégzéséhez csupán 5 percre van szükség. A hasfalat 4 izomréteg képezi, a külső és belső ferde hasizom, a haránt és az egyenes hasizom. Az 5 gyakorlatból álló feladatsor ezekre a részekre irányul. Az első napokban izomláz is fellép, de erre kiválóan hat egy jó masszázs.

A szétnyílt hasizom szülés után nagyon gyakori jelenség, sok nőnél visszamarad a pocak, ami nemcsak esztétikailag zavaró, hanem idővel hátfájdalmat és sérvet okozhat. Speciális gyakorlatokkal és fokozatos edzésekkel a hasfal visszanyeri rugalmasságát és feszességét. A sok sikertelen fogyókúrás kísérlet után, érdemes kipróbálni az Intenset programot. Nem mondhatni könnyűnek, de kitartó, kemény munkával sikeres eredményeket lehet elérni. A dietetikusok által összeállított étrend és a gyakorlatok könnyen beilleszthetőek a mindennapi rutinba.

A napi 1-2 pohár fehérjék ital elűzi az éhségérzetet és segít az izmok regenerálódásában. Célszerű előre megvásárolni 1 hétre a diétához szükséges élelmiszereket, amit a munkahelyen is fogyaszthatunk. A gyakorlatok elvégzéséhez csak egy stopperórára meg takaróra van szükség. A hasizom gyakorlatok bárhol és bármikor végezhetőek. A siker érdekében, a programot szigorúan tartani kell minden nap! Itt a varázsmódszerek nem működnek, ha nincs diéta és kemény munka, akkor a kockahas elmarad. Ha érdekli Önt is a kockahas program, látogasson el a weboldalra, ahol részletesebb leírást talál!