Legyen szó elektronikusan működő vizsgálóasztalról, kanapéról vagy fix magasságú burkolatról, szükség lehet a minőségi terítőkre, a helyes fertőtlenítés érdekében.

Az orvosi papírlepedő olyan meleg gátat biztosít, ami megfelel a legtöbb kórházi fertőtlenítőszernek, a páciens érintkezési felületének optimális védelme érdekében. Ezek a burkolatok maximalizálják a páciens/orvos biztonságát, valamint csökkentik a klinika rezsi költségeit is, mivel nem igényelnek mosást vagy más burkolatot.

Az orvosi papírlepedőket tehát egészségügyi környezetekhez tervezték, hogy csökkentsék a vírusos és bakteriális fertőzőképességet az érintkező felületeken. Ezeket a termékeket bárki néhány pillanat alatt felhelyezheti, de minden tekintetben úgy működnek, mintha egy új kárpitot használna.

A Lucart lepedők barna, világoskék és fehér színben is kaphatóak, hogy jól illeszkedjenek. Az orvosi papírlepedő csúszásmentes felületet biztosít, hogy minden páciense kényelmesen érezze magát fekve vagy ülve, így érdemes válogatni az egyes termékek között.