Ez a marhahús protein izolátum 350 %-al magasabb koncentrációjú, mint például a bélszín vagy a tejsavó. A Carnivor fehérje zsírt, koleszterint és cukrot egyáltalán nem tartalmaz. Érdemes kiemelni, hogy az egyetlen olyan protein, ami az ANRT technológiával rendelkezik.

Ez azt jelenti, hogy képes az aminosavak újrahasznosítására az anabolikus izomépítő folyamatokban. Ezen kívül eredményes a legyengítő hatású toxikus anyagok, mint az ammónia felhalmozódásának a megakadályozásában.

A gyártó, annak érdekében, hogy tovább fokozza az anabolikus hatást elágazó szénláncú aminosavakkal turbózta fel. A Carnivor fehérje ezáltal élénkíti a fehérjeszintézis ütemét, lassítja az izomlebomlást, javítja a teljesítményt és kitolja a kifáradás idejét.

Könnyű a gyomornak és gyorsan emészthető. Az alkalmazását illetően, shakerben kell összerázni 33 g-ot a készítményből 300 ml vízzel. Javasolt edzés után fogyasztani, viszont pihenőnapokon a nap bármelyik szakában történhet a bevitele. A Carnivor fehérje 18 éven aluliaknak nem ajánlott.