Fogpótlás körhíd segítségével
Fogpótlás körhíd segítségével

Az egészség és az ápoltság kiemelt fontosságú kérdéseknek számítanak sokak szemében. Vannak olyan esetek azonban, hogy szakemberekhez szükséges fordulni a problémánkkal, hiszen magunk nem vagyunk képesek orvosolni ezt.

A körhíd a foghiány megszüntetésében, a fogak pótlásában játszik kulcsfontosságú szerepet, hogy Ön újra magabiztosan mosolyoghasson, rághasson, használhassa fogait. A hidak a fogászati beavatkozások során kétféleképpen alkalmazhatóak. Egyrészt implantátumokhoz, másrészt pedig a saját fogainkhoz illesztett formában.

A körhíd tulajdonképpen azt jelenti, hogy a specialista koronákat, hidakat helyez a teljes fogívre. Mindez a stabilitás és a fogak igénybevétel érdekében történik. A cirkóniumból készült híd nagy áttörésnek számít a fogászat területén, több okból kifolyólag is, hiszen fémmentes, átlátszó és mert élethű, hiszen természetes hatás érhető el az alkalmazása révén.

Feltevődik azonban a kérdés, hogy mikor van szükség a körhíd használatára? Abban az esetben, amikor a páciens kevés foggal rendelkezik, ha több nagyméretű tömés van a fogakon, vagy esztétikai szempontok figyelembe vétele során.