Tv internet előfizetés
Tv internet előfizetés

Havonta esedékes szolgáltatói számlák törlesztéséhez nem szükséges egyenként felkeresni minden kirendeltséget. A tv internet előfizetés havi díja is törleszthető elektronikus számlafizetéssel. Az elektronikus számla tartalma ugyanaz, mint a papír alapúé, ráadásul sokkal környezetbarátabb, hiszen újrafelhasználható bitekből készült.

Ennek törlesztése az Interneten keresztül történik, de akár a papír alapú számlák is ugyanolyan gyorsan kifizethetők. Tv internet előfizetés számláinak kiegyenlítése csoportos beszedési megbízás beállításával is megoldható a számlavezető banknál.

Lehetőség van még eseti átutalásra vagy a hagyományos, csekkes befizetésre is, ha a többi számlával is a postára szokott járni valaki. Legtöbb szolgáltató kedvezményes csomagban kínálja a tv internet előfizetést, minél több szolgáltatásra fizet elő valaki, annál nagyobb kedvezményben részesül. Mindenféle trükkel ösztönzik a fogyasztókat arra is, hogy minél hosszabb hűségidőt írjanak alá egy szerződés megkötésekor, nem ritkán 2 évet is kérnek.