Praktikus áramláskapcsoló

A növények öntözése sokszor kihívás elé állítja a gazdákat. Ezért érdemes lehet automata öntözési rendszert kiépíteni a kertben, hogy levegyük a vállunkról ezt a gondot.

Ha már van fúrt kutunk, akkor csak egy szivattyú kell, amihez az áramláskapcsoló csatlakoztatása is szükségessé válhat, mert ezzel sokkal biztonságosabban, kis odafigyeléssel tudunk hatékonyan öntözni. Ez az elektromos eszköz vízálló, és az érzékelője segítségével ki- és bekapcsolja a szivattyút, valamint víz hiányában automatikusan lekapcsolja azt, így elkerülhető a motor meghibásodása. Az áramláskapcsoló remek fejlesztés, ami egyúttal helyettesíti a házi vízművet úgy, hogy folyamatos vízellátást és szabályozást biztosít. A szerkezet igazán kevés helyet foglal.

Szinte bármilyen kivezetéssel rendelkező szivattyúra felszerelhető. A teljesen szigetelt áramláskapcsoló esőben is kint maradhat fedetlenül, hiszen nem fog beázni és ezzel meghibásodni sem. További információért és a teljes választék megtekintéséért látogasson el a kertesontozes.hu weboldalra!