Beépített tartály

Amikor lakásfelújításban gondolkodunk, akkor itt az ideje kihasználni a modern megoldásokat! A fürdőszoba esetében a Geberit beépíthető WC tartály remekül mutat. Pontosan ez benne a különleges, mert helytakarékos.

Viszont ahhoz, hogy beépíthető legyen, előre gondoskodnunk kell a helyről, ahová felszerelésre kerül. Néhány esetben megoldható, hogy utólag is beszerelhető legyen. Általában gipszkarton fal mögé helyezhető és esztétikus kialakításának köszönhetően, nagyon dizájnos megoldás.

A Geberit beépíthető WC tartály kialakítása csak az egyik előny, azonban igencsak takarékos, mivel az ilyen rendszerrel felszerelt WC kevesebb vízzel működik az öblítés során. Ezáltal még spórolhatunk is, hogyha a választásunk végül a Geberit beépíthető WC tartályra esik.

Hogyha belegondolunk abba, hogy egy hagyományos modell mennyi helyet foglal el, akkor biztosan szívesebbe használnánk Geberit beépíthető WC tartályt, mert minden szempontból előnyösebben mutat a végeredmény, viszont azt meg kell oldani, hogy hozzáférhessünk, hogyha egy esetleges javításra kerülne a sor.