A kerékpártartó bérlés előnyei
A kerékpártartó bérlés előnyei

A hegyi kerékpározók nem riadnak vissza a kihívásoktól, de a bicikli eljuttatása a helyszínre néha nekik is gondot okozhat. Egy profi kétkerekűt nem lehet csak úgy betenni a csomagtartóba, hiszen könnyen megsérülhetnek az érzékeny alkatrészek.

Ilyenkor a kerékpártartó bérlés marad az egyetlen megoldás. Ez tökéletes megoldás, hiszen igen gazdaságos, ugyanakkor a biciklit épségben el lehet szállítani a hegyre, ahonnan aztán már csak lefelé vezet az út.

Az extrém hegyi utakon néha igen nagy veszélynek van kitéve a kerékpáros, de aki ilyen terepen biciklizik, azt éppen ez a veszély élteti. Ha a legnagyobb gondot sikerült megoldani és a kerékpártartó bérlés szolgáltatás igénybe vételével sikerült eljuttatni a sporteszközt a hegytetőre, akkor a többi már gyerekjáték.

A kerékpártartó biztonságos szállítást tesz lehetővé és akár több bicikli szállítása is megoldható. A kerékpártartó bérlés során, lehetőség van választani a szerkezetek között. Vannak ugyanis olyan biciklitartók, amelyek a jármű tetejére szerelhetőek, míg mások a vonóhorgon kapnak helyet.