digitális pH mérő
Digitális pH mérő

A digitális eszközök az élet minden területén bizonyították már a tudásukat. Sokan esküsznek például a digitális pH mérő kiváló tulajdonságaira, ezért mindig ilyen berendezéseket keresnek a boltokban. Messze sem kell menni egy megbízható műszerért, hiszen kényelmesen és gyorsan megrendelhető az adwa.hu webáruházból.

Az itt kapható digitális pH mérő nemcsak igen precíz, de kiváló árban is mozog. Megéri egyet rendelni, hiszen igen változatos a felhasználása. Alkalmazható például a kertészetekben, akvarisztikában, ivóvíz, ásványvíz, lúgos ionizált ivóvíz pH értékének az ellenőrzésére, gyümölcslevek, ételek, italok, savanyúságok esetében és még számos egyéb területen.

A digitális pH mérő vízhatlan kivitelben, cserélhető elektródákkal, robusztus testtel, 0,1 pH mérési pontossággal lesz azok kedvence, akiknek fontos a jó ár és nem igénylik az extra pontosságot. Mindezek mellett, a használata is igen egyszerű. Rendelje meg Ön is, hiszen a remek mérő mellé, most még ajándék kalibráló oldatok is járnak!