Kabintáskák széles választéka
Kabintáskák széles választéka

Az élet rövid, így élni kell a lehetőségekkel és minél többet látni a világból. A kirándulás, nyaralás remek alkalom arra, hogy az ember kilépjen a komfortzónájából, hogy élményekkel gazdagodjon, kikapcsolódjon.

Akár egyedül, akár a családdal vág bele a kalandokba, egy biztos: kell egy megbízható, tartós utazótáska. Cégünk évek óta foglalkozik prémiumminőségű, kis- és nagyméretű utazótáskák, bőröndök forgalmazásával, amihez még garancia is jár! Ryanair kabintáska szintén rendelhető tőlünk.

A repülőtársaságok rendszerint előírják, hogy mekkora maximális paraméterekkel vihető fel egy csomag a fedélzetre, az ennél nagyobb vagy degeszre tömött változatok viszont már a csomagtérbe jutnak.

A Ryanair kabintáska méretei 40x25x20 cm és nagyjából 20 literes űrtartalommal kell számolni. Az ennél kisebb kézi- és válltáskákból, hátizsákokból, laptop táskákból álló felhozatalunk is megfelel az előírásoknak. Fontos tudni azt is, a Ryanair kabintáska megfelel a WizzAir társaság követelményeinek, így nem kell újat venni.