játék webáruház
Játék webáruház

A család szeme fénye egy idő után bizony elkezd unatkozni, még akkor is, ha a játékkészletét tetemes mennyiségre rúgó, érdekes elem alkotja. Addig viszont, amíg nem jön a következő trónörökös, a kistestvérre vágyó csemete be kell érje a játék webáruház Berenguer újszülött játék baba figurával.

Persze ez a kompromisszum tulajdonképpen nagyon kellemes, hiszen a szóban forgó édes baba segít felkészíteni a gyerekeket a testvérkéjük érkezésére. Érdemes néhány szóban beszélni a baba jellemzőiről is, hiszen ezek a tulajdonságok emelik ki igazán a terméket a hagyományos játékok közül. Az újszülöttekre megszólalásig hasonlító játék babához pelenka, fürdőkád és a pancsoláshoz elengedhetetlen műanyag kacsa is tartozik.

A 33 cm baba alig várja, hogy a kis gazdája gondoskodjon róla és megszeretgesse kicsit, ahogyan azt az igazi anyukák teszik. Abban az esetben, ha valamilyen egyedi játékkal szeretné meglepni a csemetéjét, de még tanácstalan, ne keresgéljen tovább, hanem keresse fel az Óvodavilág webáruház honlapját!