Herpesz ellen

Gyakran megeshet, hogy az ember nem érzi magát teljesen jó formában, hiszen a magánéleti problémák és a környezeti hatások összejátszásával egy levert hangulat telepedhet meg rajta. Ez akkor okoz jelentősebb problémát, amikor a lelki okok kivetülnek a testünkre is, amit az immunrendszer legyengülése követhet. A vírusok ilyenkor nem tétováznak, hanem egyből támadásba lendülnek. A herpesz ellen 5+1 hatásos gyógyszer kapható akár az interneten is.

Ezek közé tartozik a propolisz, teafaolaj, Amino lizin kapszula. A herpesz vírus elég makacs tud lenni, de kis kitartással és a megfelelő készítmények alkalmazásával gyorsan leküzdhető.

Turbózzuk fel kellőképpen immunrendszerünket, és figyeljünk oda lelki egyensúlyunkra egyaránt. Kutatások szerint a herpesz ellen kimondottan előnyös a propolisz. Ezt az anyagot a méhek állítják elő főként a fűz- és nyárfa ragadós nedvéből. A fertőtlenítő hatással bíró anyag gátat szabhat a vírus terjedésének. A legjobb, ha nem is hagyjuk kialakulni a fertőzést, de ha már bekövetkezett a baj, akkor tegyünk ellene gyorsan.