Szolárium gép

Nyár közeledtével egyre több nő áll meg a tükör előtt elszörnyülködve, hogy hová lett a tavalyi szép, barna színe? A hosszú tél, a kevés napfény bizony igénybe veszi testünket, bőrünket, és a rövidebb szoknyák, kivágottabb blúzok, na és persze a strandszezon előtt szükségünk lesz egy kis kényeztetésre.

Ennek a módja viszont korántsem egyszerű mindig. Lehet a napozás lehetőségét választani, csak annyi a gond vele, hogy akkor meg kell várjuk az igazán szép időt, és hófehéren ki kell merészkednünk egy olyan helyre, ahol lehet napozni.

A másik hátulütője, hogy nem biztos, hogy egyenletesen fogunk lebarnulni, ugyanakkor rá kell szánunk egy pár órát, hogy jobb eredményt kapjunk. Rövidebb és kényelmesebb megoldás, ha elmegyünk szoláriumozni. Viszont ezt is több alkalommal meg kell tenni, és lehet, hogy nem is esik közel otthonunkhoz a szalon. Ha ellátogatunk a Hollandimpex Kft-be, az 1181 Budapest, Üllői út 505 címre, vagy felhívjuk a +36 1 291 0009-es telefonszámot, egyszer s mindenkorra megoldhatjuk problémánkat, itt ugyanis szolárium gépet vásárolhatunk elérhető áron!