valtozasmuhely.hu-torna nőknek
valtozasmuhely.hu-torna nőknek

Életünk minőségét rendkívüli mértékben le tudja rontani az, ha a szervezetünk valamilyen szempontból nem működik megfelelően. A nők problémáit nagyon sok esetben az okozza, hogy a hormonháztartásuk nincs rendben és ennek következményeképpen számos testi folyamat felborul. Van azonban egy új név az egészség frontján: Aviva. Sok nőnek tudott már segíteni ez a módszer: https://valtozasmuhely.hu/aviva-torna-noknek/. Olyan gyakorlatok összességéről van itt szó, amelyek a női szervek működését támogatják és a szervezet öngyógyító folyamatait beindítják.

Akik rendszeresen végzik ezeket a gyakorlatokat, olyan problémákat sikerült leküzdeniük, mint a pajzsmirigy túltengés vagy alulműködés, a mellékvese és hipofízis működésének zavarai, súlytöbblet illetve a klimax időszakával együtt járó kellemetlenségek. Hogyan is működnek ezek a gyakorlatok? Úgy, hogy az ún. „Dolgozó Zónát” mozgatják meg (ez a combközéptől a köldökig tart) és itt serkenti a vérkeringést, illetve aktivál olyan belső elválasztású mirigyeket, mint az agyalapi mirigy, a csecsemőmirigy vagy a pajzsmirigy. A végzett mozdulatok a kézfejek beszorítása és elernyesztése, medencebillentések, csípőforgatások és az akupresszúrás pontok masszírozása. Ezek a gyakorlatok átmozgatják az egész testet, erősítik az izomzatot és a vérkeringést is serkentik. Egyik legfontosabb hatásuk, hogy serkentik a vérkeringést (mind az artériást, mind a vénást), így az említett területekre több vitamin és hormon jut.

A gyakorlatok végzésének módját az Aviva tanfolyamokon lehet elsajátítani, amelyek általában hétvégenként kerülnek megtartásra. Aki elvégez egy ilyen tanfolyamot, akár otthon is tudja gyakorolni majd a mozdulatokat, vagy ha szeretné közösségben tenni, részt vehet az Aviva gyakorló órákon. A tanfolyamok indulásának idejéről és arról, hogy miként lehet ezekre feliratkozni, a valtozásmuhely.hu oldalon tudhat meg több információt. Ott megnézheti azt is, hogy mit kell magával vinnie a tanfolyamra, illetve mennyibe kerül és miként mikor kell ezt kifizetnie.