Szafi Reform
Szafi Reform

Imádja a süteményeket és a különböző ínycsiklandozó desszerteket, de a lisztérzékenysége miatt nem élheti át a finomságok adta élményeket? A Szafi Reform gyártmányai használatával különféle ínyencségeket készíthet a saját és a családja örömére egyaránt. Nem kell elfelejtenie az omlós sütiket az allergiája miatt.

A gluténmentes lisztkeverékek kiválóan alkalmasak a főzelékek és a szószok sűrítésére is. Nem tartalmaznak hozzáadott cukrokat, csökkentett szénhidráttartalommal rendelkeznek, ennek köszönhetően a cukorbetegségben szenvedők is alkalmazhatják a mindennapi sütés-főzés alkalmával. A csomagok különböző nagyságú kiszerelésekben érhetőek el az érdeklődőknek.

A Szafi Reform lisztkeverékek felhozatalában megtalálható a fánk és még a galuska elkészítéséhez szükséges mixtúra is. A paleo étrendet követők is megtalálják a számukra legalkalmasabb termékeket, az energiaszint fenntartásához szükséges kenyér elkészítéséhez. Ha szeretné megőrizni a vitalitását, érdemes kipróbálni a Szafi Reform termékcsalád által előállított természetes anyagokat tartalmazó készítményeket.