Sok ügyfél szeretné, ha a találmánya több országban is védelmet élvezne. Ebben a szabadalmi ügyvivő segít, aki ügyfeleit bejelentések és fellebbezések során is képviseli a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala előtt. Az iparjogvédelmi tanácsadás területén jártas szakembernek tapasztalata van mind a bejelentések benyújtásában, mind a szabadalmi eljárások megvédésében.

A sikeres bejelentés benyújtása alapos átgondoltságot igényel a stratégia és az érvek tekintetében, amiket jól prezentált írásbeli és szóbeli beadványokkal kell alátámasztani. E tekintetben a szabadalmi ügyvivő komoly tapasztalatokkal rendelkezik. Ezen kívül rendszeresen foglalkozik iparjogvédelmi tanácsadással, ahol szintén komoly tapasztalatokkal bír.

Használja fel Ön is a védjegyek, szerzői jogok, formatervezési minták és szabadalmak terén szerzett szakértelmünket a szellemi tulajdonának védelme érdekében! Megértjük, hogy a szellemi tulajdon milyen értékes eszköz a vállalkozásának és iparjogvédelmi tanácsadással segítünk a jogai bejegyzésében, népszerűsítésében, védelmében és érvényesítésében.