Profi szőnyeg tisztítás

Az ünnepek előtt mindenki nagytakarításba kezd, ablakot pucol, porol és porszívózik. Viszont, akik tisztában vannak azzal, hogy milyen szintű kosz gyűl fel az év során, azok a profi szőnyeg tisztítás hívei. Egy olyan vállalat, ami főképpen csak ezzel foglalkozik, rövid időn belül megoldja a szőnyeggondjait.

A vén rókák, persze azt mondják, hogy karácsony előtt elég a friss hóban kiporolni a szőnyeget, de ők nem tudják, hogy hány baktérium telepszik meg a szőnyeg szálainak tövén. Ezeket sem a porszívó, sem pedig a porolás nem tudja eltávolítani a szőnyegből. Az aktív mélytisztítás az, ami a lehető legjobb eredményt hozza, ugyanis ez magas nyomás mellett, speciális vegyszerek segítségével mossa ki a szennyeződéseket az anyagból. Természetesen, a vegyszeres szőnyeg tisztítás előtt kiporolják azt, nem mossák bele a felületi koszt az alsó rétegekbe.

A mosás után kicentrifugálják, majd pedig megszárítják az anyagot. A tapasztalt szőnyegtisztítók akár azt is vállalják, hogy 24 órán belül visszajuttatják Önhöz a szőnyegét. Ez a szőnyeg tisztítás egyik leghatékonyabb módja.