Philips játszócumik

Minden kisbaba különbözik a társaitól, így születésük után esetükben saját ütemű növekedés, fejlődés figyelhető meg. Ez utóbbiban különböző szakaszokat lehet elkülöníteni, amelyek esetében változik a csecsemők kényelmi igénye is. A Philips játszócumik speciális kialakításúak, valamint igen sokszínűek, mivel minden egyes szakaszban más és más típusú termék javallott a csöppségek számára. Ezeknek a kis tárgyaknak igen fontos szerepük van, mivel használatuk során a babák sokkal nyugodtabbá válnak.

A szoptatás a táplálás mellett még más funkciókat is betölt, úgy mint a baba-mama közötti szoros kötelék kialakítása, de mint ahogyan az az előbb szóba került, ennek is stresszoldó szerepe van, akárcsak a cumi használatának. Vannak olyan kisbabák, akik a szoptatás mellett igénylik a cumit is, számukra pedig a Philips játszócumik tökéletes választásnak bizonyulnak. Nem számít, hogy hány hónapos a kicsi, e termékek között bármelyikük számára megvan a megfelelő darab.

Amennyiben Önnek is kisbabája van, de tanácstalan annak terén, hogy milyen méretű cumi javallott a csöppsége számára, érdemes meglátogatnia a www.philips.hu linken elérhető honlapot, ahol részletes tájékoztatást találhat ebben a témában. A Philips játszócumik úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban támogathassák a babák, egyúttal pedig az anyák nyugalmát is. A honlapon megtekinthetőek a korhoz kötött megfelelő méretek, így biztos lehet abban, hogyha ezek közül a cumik közül vásárol, a legideálisabb darabot szerzi be kisbabája számára.

A Philips játszócumik természetes módon nyugtatnak, a különleges kialakításuknak köszönhetően. Mindegyik típus fogszabályozós, így hozzájárul a fogak helyes növekedéséhez, általában szilikonból készülnek, illetve igazán sokszínűek megjelenésüket tekintve. A kis színes, különböző mintákkal ellátott darabok biztosan tetszenek majd a babának, javítják annak kedélyállapotát. Fontos azonban megjegyezni, hogy a játszócumikat tanácsos havonta lecserélni, hogy megelőzhetővé váljon a baj.