Egy csöppség akkor kiegyensúlyozott, ha boldog és örömét leli valamilyen elfoglaltságban. A legtöbb esetben a jókedv forrása lehet egy jól megválasztott játékszer. Az újonnan megjelent Modarrai autós játékok kicsiknek kiváló ötlet meglepetésként.

Egyetlen mintadarab összeszerelhető több egymástól eltérő változatban is. Rengeteg lehetőség kínálkozik újabb példányok megépítésére, a tökéletesen összeilleszthető alkotórészeknek köszönhetően. Erősíti a picik gondolkodásmódját, leleményességét, finommotorikus készségeiket. Végtelen esélyt nyújt a fantáziájuk kitágítására és közben nagyon mókás tevékenység. Rövid idő alatt, gyorsan megépíthető a beépített csavarok segítségével, egy adott időben több mestermű is összeszerelhető.

A jól megtervezett alkotóelemek jóvoltából csak az építésre kell összpontosítani. Különleges technikája által az autó ujjal irányítható, nincs szüksége távirányítóra. Remek alternatíva ajándéktárgyként az autós játékok kicsiknek. Minden gyermek ujjongva fogadna egy ilyen különleges szettet.