Spártai módszer
Spártai módszer

Sok olyan könyv vásárolható, amelyből nem csak életmódunkat változtathatjuk meg, hanem egy komplex edzéstervet kaphatunk, amit követve kihozhatjuk testünkből a maximumot.

Az ókori harcosokról sok könyv ír, ezért is lehet annyira ismert a spártai módszer nevű alkotás, ami 180 fokban fordíthatja nézőpontunkat az egészséges életmódról és a rendszeres testmozgásról. A spártai módszer nem csak egy szimpla edzésterv, ezt a könyvet végigolvasva szinte bárkiből harcos válhat, csak kemény kitartás szükséges hozzá.

A világon már több országban megjelent, különböző nyelvekre lefordítva és szinte mindenhol nagy sikere lett. Természetesen, a könyv olvasásával még nem fog változni semmi. Kitartó edzésekre és megfelelő étrendre is szükség lesz.

A spártai módszer sokat segíthet, azonban egy profi edzővel sem árt felvenni a kapcsolatot, hiszen ő készíthet egy alap, felkészítő edzéstervet. A könyvet bárki könnyen beszerezheti, és akár már holnap elkezdheti az alapfokú edzéseket és gyakorlatokat. Néhány héten belül már változást is lehet észlelni.