A lisztérzékenyek is élvezhetik az ízeket

Kifejezetten a lisztérzékenyekre gondolt a gyártó, amikor megalkotta a termékeit. Micsoda megkönnyebbülés, hogy Schär lisztek tökéletes alapanyagként szolgálnak a különböző süteményeknek, kenyereknek és egyéb finomságnak!

Hogyha ezzel készíti el az ételeket, akkor nem kell tartania a lisztérzékenység kellemetlen tüneteitől, mivel teljesen gluténmentes. De arra is van lehetősége, hogy már készen megvásárolja a különböző pékárukat és aprósüteményeket. Igazi csemegeként szolgálnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Meg sem lehet különböztetni őket azoktól a termékektől, amelyek hagyományos fehérlisztből készülnek. A Schär lisztek kínálatába beletartozik a gyümölcsös müzli, amiből kiváló reggeli készíthető. Természetesen tojás és tej felhasználása nélkül készül. Az ínycsiklandozó kakaós kekszet is megtaláljuk a gyártó készítményei között.

Ha szeretnénk egy kiadós pizzát elfogyasztani, akkor azt is bátran megtehetjük, mindenféle következmények nélkül, mert a Schär lisztek még erre is alkalmasak Látogasson el a weboldalunkra és válogasson kedvére a számtalan egészséges étel közül.