Kiválóan frissítő rosé

A nyár ízét és aromáját sikerült bezárni egy palackba. Hogyha szeretnénk megízlelni ezeket a varázslatos ízeket, akkor rosé bor az, amire szükségünk lesz.

Elég csak megpillantani és már a színéről is láthatjuk, hogy mennyire légies italról van szó. Nem kell fanyar, száraz ízre számítani és a sűrű, édes, nehézkes érzés sem fog minket elkapni, mint a testesebb fehérbor esetében. Viszont, a nyári gyümölcsök aromája felfedezhető benne a kóstolás során. Talán ezért is ennyire elterjedt a fiatalabbak körében a fogyasztása.

A rosé bor megfelelően behűtve üdítő pillanatokat fog szerezni a fogyasztójának. Mivel az ital is ennyire könnyed, ezért nem ajánlott a nehezebb ételek mellé a fogyasztása.

Úgy, mint a többi esetében, a webáruházunkból ez is igényelhető díszdobozos kiszerelésben, ezért sokkal elegánsabb ajándék válhat belőle, mintha csak úgy adnánk oda az üveget egymagában. A rosé bor kortyolgatása során olyan illatokat és ízeket tapasztalhatunk meg, amelyek kifejezetten csak erre a fajtára jellemzőek, hogyha a borokról van szó.