nyugdíj előtakarékosság
Nyugdíj előtakarékosság

Sajnos, rendkívül bizonytalan világban élünk, amiben még az aktív, dolgozó emberek sem mondhatják teljes biztonsággal, hogy holnap is lesz munkahelyük és keresetük. Félnek a jövőtől, pedig nem kellene, mert a nyugdíj előtakarékosság olyan lehetőség, amivel megvalósíthatja saját magának a gondmentes időskori éveket. Most kell erről gondoskodni, amíg nem késő!

Kockázatmentes befektetés, ami garantált hozamot eredményez. 20% állami támogatás is jár hozzá, illetve örökölhető, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy az addig összegyűjtött összeg elvész, mert az a gyermekekre vagy a kedvezményezettre száll. Ha érdekli ez a lehetőség, keresse fel a nyugdijtakarekossag.hu weboldalt, ahol mindent megtudhat erről!

Akkor sincs semmi probléma, ha egy ideig, pár hónapig nem tudja fizetni, hiszen a nyugdíj előtakarékosság szüneteltethető. Nagyon jól fog ez jönni idősebb korban, amikor lesz ideje olyan tevékenységekre, amelyekre jelenleg nincs. Hiszen elutazhat oda, ahová mindig is vágyott, de anyagilag nem engedhette meg magának.